Extra's

*

Workshop fotograferen met je mobiel

Aan het eind van een vergader- en of training dag is het leuk af te sluiten met een mini training “Fotograferen met je mobiel”, onze trainer neemt je op een ontspannen wijze mee over het terrein en leert je wat extra kneepjes om prachtige foto’s te maken met je mobiel. Leuk om als team te doen, ontspannen en succes verzekerd.

Huur E-chopper

U kunt een zelfgekozen ronde rijden met de E-chopper maar vraag zeker naar de mogelijkheden om dit als teambuilding te doen, wij hebben een puzzelroute gericht op fun maar ook op samenwerking, deze route is prachtig om te rijden en de opdrachten die tussendoor gemaakt moeten worden versterken de teamgeest. Vraag naar de mogelijkheden om deze route eventueel verder te personaliseren voor uw bedrijf.

Reserveer uw e-choppers hier

Parfumworkshop

Een verhaal van ongeveer 1,5 uur over parfum en met name over de geuren die in het parfumdiscovery doosje zitten die iedere deelnemer krijgt, aangekleed met (alcoholvrije) prosecco en iets lekkers om het luxe gevoel extra te benadrukken

Workout onder begeleiding van een Personal Trainer

Een dag sportief en fit beginnen, dat kan na een workout in de tuin onder begeleiding, dit zorgt er tevens voor dat de oefeningen voor iedere deelnemer goed te doen zijn. Het laat uw personeel zien hoe belangrijk fit zijn is en hoe belangrijk gezondheid is voor uw organisatie.

  • © 2024 Op ’t Hof Olmenstein
  • Website door AddMark