Vergaderruimtes

*

Stal

In de oude stal kunt u werkelijk alle kanten op qua opstelling en sfeer. Een lange tafel, kringopstelling, U-vorm, tafels apart in groepjes of een theateropstelling. De stal is ruim opgesteld en biedt de mogelijkheid om het terras er bij te betrekken via de openslaande deuren, zo kunt u binnen en buiten met elkaar combineren.

Capaciteit: 10-70 personen

De Deel

De Deel is een sfeervolle, grote ruimte die mogelijkheden biedt voor iedere soort bijeenkomst. Van intiem vergaderen in luxe fauteuils, een training in een kring van stoelen met laptoptafels tot een lezing voor een grotere groep maar vanzelfsprekend ook voor een vergadering aan vergadertafels. De grote glazen pui zorgt voor verbinding met buiten, de deuren bieden de mogelijkheid om ook de tuin bij de ruimte te betrekken. Heeft u een breakout ruimte nodig, de Paardenstal kan gemakkelijk gekoppeld worden aan deze ruimte.

Capaciteit: 40 personen

Paardenstal

In de oude paardenstal waar de voerbakken nog herinneren aan vroegere tijden kan vergaderd worden in ontspannen stijl. Een zakelijke sfeer met vergadertafels of luxe fauteuils en een gezellige aankleding zorgen voor een huiskamersfeer. Hierdoor voelt iedereen zich snel op zijn gemak en zullen gesprekken makkelijk en open verlopen.

Capaciteit: 10 personen

Werkplaats

De werkplaats is een sfeervolle ruimte met hoge stalramen. Een fijne ruimte om even hard door te werken, een sollicitatiegesprek of coachsessie te houden of te brainstormen zonder dat u afgeleid wordt. Warm aangekleed en van alle gemakken voorzien.

Capaciteit: 10 personen

Serre

De serre is een lichte ruimte met uitzicht op de tuin en bevindt zich in het Wagenhuis. De tuindeuren bieden toegang tot de ruime tuin waar u gebruik van kunt maken voor bijvoorbeeld uw training. Uiteraard is het ook mogelijk om hier de lunch te laten verzorgen of te borrelen na een intensieve dag. Er zijn verschillende opstellingen van de ruimte mogelijk. Naast de ruimte heeft u deze dag een eigen keuken en toiletten tot uw beschikking.

Capaciteit: 15 personen

Kas

Onze meest unieke locatie in de boerderij: een originele tuinkas op de ruime vide! In de kas kunt u echt de sfeer proeven van de boerderij door de glazen ruimte, maar toch geconcentreerd werken. Naast de kas heeft u veel ruimte met verschillende zitjes als u bijvoorbeeld in groepjes wilt werken.

Capaciteit: 15 personen

Het Zoldertje

Onze kleinste ruimte! Ideaal voor het terugkoppelen van assessments, een overleg of te gebruiken als flexwerkplek. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping naast de vide en geeft u door de ramen in het plafond de sfeer van de schuur.

Capaciteit: 6 personen

Het Tuinhuis

Een uitermate inspirerende ruimte, aan alle kanten kunnen de glazen wanden opengeschoven worden. Ze bieden uitzicht op de akker en op de tuin. U zit hier geheel prive en de setting kan met een kring met stoelen, vergadertafels of een combinatie van beiden. Wifi, scherm en flipover is aanwezig.

Vide

De vide kunnen wij van april tot mei aanbieden als outbreak ruimte of als ruimte voor een symposium of lezing, goed om te weten is dat wij niet beschikken over een lift er is alleen een trap. De ruimte is tevens zeer geschikt om als creatieve ruimte gebruikt te worden, scherm, flipover(s) etc zijn ook hier aanwezig.

  • © 2024 Op ’t Hof Olmenstein
  • Website door AddMark