Wagenhuis

*

Appartement Jacob

Appartement Jacob is gelegen op de begane grond en is 40 m2 groot. De kamer heeft een eigen ingang en is gesplitst in een woon-, slaapkamer en badkamer.

Aan de voorkant kijkt u uit op het erf en aan de achterkant op de enorme tuin. In de tuin is altijd een plekje te vinden om heerlijk te zitten. In de woonkamer is een kleine keukenvoorziening met koelkast (met vriesvak), combimagnetron, nespresso koffiezetapparaat, waterkoker en inductiekookplaat.

Meer informatie

Appartement Willem

Het appartement is gelegen op de begane grond en is 40 m2 groot. Het appartement heeft een eigen ingang en is gesplitst in een woon-, slaapkamer en badkamer.

Aan de voorkant kijkt u uit op het erf en aan de achterkant op de enorme tuin. In de tuin is altijd een plekje te vinden om heerlijk te zitten. In de woonkamer is een kleine keukenvoorziening met koelkast met vriesvak, combimagnetron, nespresso koffiezetapparaat, waterkoker en inductiekookplaat.

Meer informatie

Appartement Arie

Appartement Arie is gelegen op de eerste verdieping en is 40 m2 groot, exclusief de bedstede. De kamer is toegankelijk via de gezamenlijke hal en heeft een woon-/slaapkamer en badkamer.

Aan de voorkant kijkt u uit op het erf en aan de achterkant op de enorme tuin. In de tuin is altijd een plekje te vinden om heerlijk te zitten. In een extra kamer is een gezamenlijke pantry gecreëerd in combinatie met Kamer Leen, dit is voorzien van koelkast met vriesvak, combimagnetron en inductiekookplaat.

Meer informatie

Appartement Leen

Appartement Leen is gelegen op de eerste verdieping en is 40 m2 groot, exclusief de bedstede. De kamer is toegankelijk via de gezamenlijke hal en heeft een woon-/slaapkamer en badkamer.

Aan de voorkant kijkt u uit op het erf en aan de achterkant op de enorme tuin. In de tuin is altijd een plekje te vinden om heerlijk te zitten. In een extra kamer is een gezamenlijke woonkeuken gecreëerd in combinatie met Kamer Arie, dit is voorzien van koelkast (met vriesvak), combimagnetron en een inductiekookplaat.

Meer informatie

Kamer Wim

Kamer Taupe is gelegen op de begane grond en is 25 m2 groot. De kamer heeft een eigen opgang en is gesplitst in een woon-/slaap- en badkamer.

De slaapkamer heeft een bed wat eventueel omgevormd kan worden tot tweepersoonsbed, een badkamer met douche, toilet, wastafel, badjassen en haardroger.

Meer informatie

  • © 2024 Op ’t Hof Olmenstein
  • Website door AddMark