Overnachten

Overnachten in ZeelandOVERNACHTEN OP ‘T HOF OLMENSTEIN

Zeeland staat bekend om de rust en de prachtige natuur. Nabij het Zeeuwse dorp Kloetinge, aan de Abbekindersezandeweg 21, kunt u landelijke rust vinden in de bakkeet op ‘t Hof Olmenstein. De locatie is perfect om bij te komen na een dagje uit of werk, u zit dicht bij de gezellige stad Goes en aan een kruising van fietsroutes door de Zak van Zuid-Beveland. Deze geheel in stijl gerenoveerde vakantiewoning biedt plaats aan twee volwassenen en kinderen. Als u overnacht op ‘t Hof Olmenstein beschikt u over een geheel vrijstaand huis met keuken, eetkamer, zitkamer, douche, toilet en slaapzolder met tweepersoonsbed en twijfelaar.

Het ontbijt kan op zomerdag geserveerd worden in de tuin onder een van de monumentale bomen.

Vanzelfsprekend houden wij bij het serveren van het ontbijt rekening met uw dieetwensen, vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, suikervrij, lactosevrij, wanneer u ons op de hoogte stelt houden wij daar rekening mee. Tevens is het mogelijk een geheel biologisch ontbijt te serveren.

Op verzoek serveren wij ook avondmaaltijden (mits de gevraagde dag ons ook uitkomt), vanzelfsprekend houden wij hierbij ook rekening met uw voorkeuren!

         

SLAPEN OP EEN UNIEKE LOCATIE

Overnachten in Zeeland betekend wakker worden met zicht over de akkers, het bos en de weide. Dit is op Hof Olmenstein dan ook ware realiteit. Overnachten in de rust met alle luxe die u tijdens uw verblijf wenst!

Voor informatie bent u uiteraard al meer dan welkom!

PRIJZEN

  • Avondmaaltijd (vooraf reserveren)
  • Lunchpakket: € 10,00
  • Lunch op de boerderij: €15,00
  • High tea: € 18,50 per persoon, (minimum aantal 5)

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Het extra-luxe ontbijt is uit te breiden met naar keuze een fles Champagne (a € 25), een fles Brut (a € 15) of een fles Prosecco (a € 10). Uiteraard geserveerd in een mooie Champagnekoeler.

U kunt uw partner ook verrassen met het doorgeven van uw wens om het bed te bestrooien met rozenblaadjes in de vorm van een hart. Ook leuk wanneer u een liefdesarrangement cadeau geeft aan een bruidspaar als huwelijkscadeau of om een jubileum te vieren.

Voor vragen of een reservering kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen.