Vergaderen

*

Op ’t Hof Olmenstein is een ideale locatie voor een goed zakelijk overleg. Ver weg van alle drukte, maar bijzonder goed bereikbaar, kunt u in alle rust samenkomen voor een vergadering, brainstormsessie of een ontspannen groepsactiviteit. In een niet-alledaagse setting, een verrassende omgeving, komen nieuwe ideeën naar boven en laten mensen een andere kant van zichzelf zien. Daar vaart uw organisatie goed bij.

De mogelijkheden zijn breed en lopen uiteen van een vergadering voor maximaal tien personen tot een goed verzorgde boerenlunch, aangeklede borrel of smaakvol diner. We verzorgen alles in eigen huis en hebben volop ervaring met leuke, uitdagende groepsactiviteiten. Boerengolf zorgt gegarandeerd voor pret, een scootertocht is leuk voor jong en oud en samen barbecueën schept een band die ook tijdens het werk nog voelbaar is. We beschikken bovendien over 5 verschillende binnenruimtes waar uiteenlopend (creatieve) workshops kunnen plaatsvinden. We beschikken hiervoor een breed netwerk van professionele trainers. Wat mogen we voor u organiseren op onze locatie?

Ieder zakelijk arrangement is maatwerk, ook vergaderen. Neem daarom contact met ons op om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Wij zetten alles op alles om hier zo goed mogelijk invulling aan te geven.

Reserveer direct!

  • © 2024 Op ’t Hof Olmenstein
  • Website door AddMark