Het is hier Goes ondernemen – Het verhaal van Arianne de Voogd van op ’t Hof Olmenstein

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes.

Deze week het verhaal van Arianne de Voogd van Op ’t Hof Olmenstein.

Sinds 2014 runt Arianne de Voogd haar bedrijf Op ’t Hof Olmenstein aan de Abbekindersezandweg 21 in Kloetinge. Op deze landelijk gelegen boerderij in het buitengebied ontvangt ze het hele jaar door gasten, die er terecht kunnen voor een langer of korter verblijf, zakelijk of privé.

Arianne vertelt: “Vier jaar geleden zijn we begonnen als B&B met vier appartementen, een tweepersoonskamer en een mooie serre als ontbijtruimte. Als vrij snel werd deze serre ook geboekt als vergader- en workshopruimte en voor andere activiteiten. Door deze ontwikkeling hebben we ons bedrijf deze zomer uitgebreid met extra suites, appartementen en vergaderruimtes, in een sfeervol verbouwde schuur. Verder hebben we een gezellige theetuin en zijn we fietscafé.”

Op de boerderij van Arianne draait alles om gastvrijheid: “Wij werken hard om het hier iedereen naar de zin te maken. Onze gasten moeten zich hier goed voelen, of ze hier nu om zakelijke redenen zijn of privé. Een bezoek aan Op ’t Hof Olmenstein moet echt een verwenmoment zijn! Ons bedrijf heeft een vrolijke, frisse en professionele uitstraling – landelijk én modern – en in onze keuken maken we gebruik van verse, eerlijke producten, zoveel mogelijk uit de regio en van het seizoen.”

De band met Kloetinge en Goes gaat al generaties ver terug: “Op ’t Hof Olmenstein is gevestigd in mijn ouderlijk huis. Ik ben de vierde generatie vrouw hier op de boerderij. Onze vier medewerkers wonen allemaal in Goes en we hebben een prima samenwerking met andere Goese bedrijven. Ik probeer alles zoveel mogelijk lokaal in te kopen en ook veel Goese bedrijven zijn klant bij ons. Goes is een vriendelijke gemeente, waar ondernemers elkaar zaken gunnen!”

Arianne is positief over de toekomst: “Ik denk dat Goes veel potentie heeft: het bedrijventerrein groeit en het ziekenhuis en Emergis zorgen voor veel werkgelegenheid. We zitten aan de entree van Zeeland en iedereen kan zich van hieruit makkelijk verplaatsen naar andere delen van de provincie.”

  • © 2024 Op ’t Hof Olmenstein
  • Website door AddMark