SchuurSCHUUR APPARTEMENT BIJ OP ‘T HOF OLMENSTEIN

Geniet van de prachtige natuur die Zeeland kent, met een ontspannen overnachting bij Op ‘t Hof Olmenstein. Lees hier alles over onze kamers.

Appartement SchuurAPPARTEMENT SCHUUR BIJ OP ‘T HOF OLMENSTEIN

Dit appartement is gesitueerd in de zojuist verbouwde schuur. De authentieke spanten en balken zijn zichtbaar gebleven. De kamer heeft een rustige, lichte, frisse uitstraling. Er is een boxspringbed (2.10m lang), een slaapbank, kitchenette, badkamer met regen- en handdouche en toilet, een haardroger, nespresso-apparaat, waterkoker en oven. Het appartement komt uit op de 160m2 grote overloop. Er kan gebruik gemaakt worden van de inpandige fitnessruimte en lounge.

Appartement Familiesuite

Appartement FamiliesuiteAPPARTEMENT FAMILIESUITE BIJ OP ‘T HOF OLMENSTEIN

Dit ruime appartement biedt plaats aan zes personen, er zijn twee, tweepersoonsboxspringbedden die ook uit elkaar kunnen en een slaapbank. Verder een badkamer met regen- en handdouche toilet, een kitchenette, haardroger, nespresso-apparaat, waterkoker en oven. Het appartement komt uit op de 160m2 grote overloop. Er kan gebruik gemaakt worden van de inpandige fitnessruimte en lounge.

Appartement SuiteAPPARTEMENT SUITE BIJ OP ‘T HOF OLMENSTEIN

Dit is een zeer luxe uitgevoerd appartement met in de badkamer een vrijstaand bad, dubbele wastafel, douche en toilet. De kitchenette heeft een vaatwasser, kookgelegenheid, koelkast, nespresso-apparaat, oven en waterkoker. Het appartement komt uit op de 160m2 grote overloop. Er kan gebruik gemaakt worden van de inpandige fitnessruimte en lounge.