Home Page

Vergaderlocatie Zeeland

   
  • Fietsarrangementen
  • Vergaderen
  • Overnachten
  • Evenementen

Wist u dat Op ’t Hof Olmenstein ook een uitstekende vergaderlocatie in Zeeland is? Wij bieden namelijk verschillende vergaderarrangementen aan die geheel naar wens aan te vragen zijn. Op ’t Hof Olmenstein kunt u vergaderen en genieten combineren in Zeeland. Heeft u binnenkort een vergadering op de planning staan? Wij zien graag uw reservering verschijnen.

Vergaderen op een vergaderlocatie in Zeeland tijdens een inspiratielunch

Geniet van verse soep, luxe broodjes, gezonde lekkernijen, fruit, sapjes en allerlei ingrediënten om op goede ideeën te komen bij één van onze speciale vergaderlocaties. Neem plaats in onze serre en maak na de lunch een wandeling door het Zeeuwse landschap voordat u verder gaat met vergaderen in Zeeland. Heeft u in de vroege ochtend een vergadering gepland? Maak dan gebruik van ons vergaderontbijt bestaande uit verse broodjes, zelfgemaakte jam, yoghurt, fruit en nog veel meer. Hoor de ontwakende natuur en zie de dauw verdwijnen.

Nodig uw collega’s uit voor een werkdiner op één van onze speciale vergaderlocaties

Na het werken op kantoor de vergadering voortzetten bij Op ’t Hof Olmenstein of brainstormen over een nieuw concept tijdens een werkdiner. Wij organiseren graag voor u een diner geheel naar wens. Er zijn veel mogelijkheden wanneer u wilt vergaderen op één van onze speciale vergaderlocaties in Zeeland. Ook wanneer u zakenrelaties heeft uitgenodigd die van ver moeten komen, biedt onze vergaderlocatie in Zeeland een uitkomst.

Eén van onze speciale vergaderlocaties: de hei

 In een nieuwe omgeving zullen uw hersenen weer geactiveerd worden wat zal leiden tot nieuwe en verrassende ideeën. In een ongedwongen sfeer vergaderen met uw collega’s in Zeeland. Gewoon een dagje of misschien wel een weekend als bedrijfsuitje? Het kan allemaal bij Op ’t Hof Olmenstein. Onze heisessie is te combineren met diverse activiteiten zoals zeilen, scooter rijden, een fietstocht, boerengolf en ga zo maar door. Deze dag(en) kunt u geheel naar wens samenstellen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 06-46044905.

Andere bezoekers bekeken ook:
Heisessie locatie | Kleinschalig vergaderen en overnachten | B&B Zeeland | Theetuin Zeeland

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht