Home Page

Fietsarrangement Zeeland

   
  • Fietsarrangementen
  • Vergaderen
  • Overnachten
  • Evenementen

Ontdek de Zeeuwse omgeving op de fiets met een fietsarrangement van Bed & Breakfast Op ’t Hof Olmenstein in Zeeland. Dit arrangement bestaat uit twee overnachtingen, ontbijt, gebruik van een elektrische fiets en een recente fietskaart met verrassende fietsroutes. Tussen zondag en donderdag is het mogelijk om het fietsarrangement in Zeeland te boeken.

Een scooter- of fietsarrangement in Zeeland

Naast een fietsarrangement kunt u ook kiezen voor een scooterarrangement om Zeeland te ontdekken. Dit arrangement bestaat ook uit twee overnachtingen inclusief ontbijt, gebruik van Vespa scooters en een kaart met verrassende routes. Heeft u binnen die twee dagen nog niet alles kunnen ontdekken wat u in gedachten had? Dan kunt u uiteraard een extra nachtje erbij boeken. Wij beschikken namelijk over diverse appartementen en een vakantiehuis waar u met uw partner of gezin gebruik van kan maken.

Combineer een zakelijke bijeenkomst met een fietsarrangement door Zeeland

Staat er een bedrijfsuitje op de planning waarvoor u nog een leuke invulling zoekt? Op ’t Hof Olmenstein organiseert graag voor u een heisessie waar overnachten bij de Bed & Breakfast zult combineren met leuke teambuilding activiteiten zoals boerengolf, een zeiltocht, bedrijfsbezoek of een fietsarrangement in Zeeland. Het is allemaal mogelijk. Graag bespreken we met u uw wensen zodat u een inspirerend bedrijfsuitje in het vooruitzicht heeft. Belt u naar het telefoonnummer 06-46044905 voor meer informatie of om één van de arrangementen te reserveren. Wij zien u graag binnenkort bij Op ’t Hof Olmenstein.

Andere bezoekers bekeken ook:
B&B Kapelle | B&B Goes | Teambuilding Zeeland | Vergaderlocatie Zeeland

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht