4 september: workshop ‘Uit je hoofd, in het nu’


4 september: workshop ‘Uit je hoofd, in het nu’

Je bent een hardwerkende ambitieuze jonge vrouw die levenslustig is, allerlei activiteiten op de agenda hebt staan en niks wilt missen.  Je weet dat je hoge verwachtingen van jezelf hebt en het liefst alles kan, weet en doet. Al sinds een tijd merk je dat je niet helemaal lekker in je vel zit. Je hebt wat vage lichamelijke klachten waar je je steeds meer op aan het focussen bent en je druk over maakt. Daarnaast maak je je zorgen over hoe je je werk en privé balans moet indelen.

Herkenbaar?

Op woensdag 4 september organiseert Marjon van Kooten een workshop ‘Uit je hoofd, in het nu’. Een workshop speciaal voor (jonge) ambitieuze vrouwen die hoge eisen stellen aan zichzelf (en omgeving) en op zoek zijn naar meer rust.

We gaan naar buiten toe: ervaringsoefeningen (mindful walk), bewust worden van de omgeving (verbinden) en we oefenen de basis wandeling.

Aan het einde van de avond ben je bewust geworden van wat je kunt doen om uit je hoofd te gaan en hoe je de natuur hiervoor in kunt zetten. Daarnaast krijg je praktische tools en tips om gelijk mee aan de slag te kunnen op elk moment van de dag!

De kosten bedragen €32,50,- p.p. inclusief drankjes gedurende de avond.

Kom je ook? Meld je dan hier aan.